Psiholog Ioana Gherghel

0721 22 95 22 Consultație doar cu programare prealabilă

Grup de suport - divorţ-separare

Experiența despărțirii de partenerul de cuplu poate fi unul dintre cele mai dureroase evenimente din viața unei persoane. Sfârșitul unei relații de cuplu, fie că este vorba despre destrămarea primei povești de dragoste, fie că este vorba despre divorț, este asociat cu o gamă largă de reacții emoționale, astfel că uneori efectele destrămării relației de cuplu pot fi devastatoare.

CUI SE ADRESEAZĂ?

Acest grup se adresează tuturor persoanelor care au trecut sau trec printr-o separare sau divorț și caută o schimbare în viața lor, în vederea dobândirii unui echilibru emoțional.

CE OFERĂ UN GRUP DE SUPORT?

Grupul de suport oferă un cadru securizant în care membrii participanți își pot exprima liber gândurile și emoțiile, fără teama că vor fi criticați sau judecați, în prezența unui specialist – coordonatorul de grup. Unul din principiile de bază ale funcționării unui gup de suport constă în respectarea confidențialității. De asemenea, grupul constituie un bun prilej de a interacționa cu persoane care au trăit sau trăiesc experințe similare celor cu care te-ai confruntat sau te confrunți și tu.

CUM SE VA DESFĂȘURA?

Un grup va fi constituit din 4 – 8 membri. Întâlnirile vor avea loc săptămânal, durata unei întâlniri fiind de 90 minute.

CU CINE?

Coordonator grup: Ioana Gherghel, psiholog clinician și psihoterapeut cu specializare în Psihanaliză de cuplu, familie și grup.

UNDE?

Întâlnirile vor avea loc la Cabinet Individual de Psihologie Gherghel Ioana, str. Somesului, nr. 19, Sibiu.

ÎNSCRIERI ȘI INFORMAȚII

Telefon: 0721 229 522 sau email: [email protected]